Familjekompisar sökes

Två familjer går i skogen, barnen sitter på de vuxnas axlar.

Vill du och din familj lära känna familjer från andra kulturer? Studieförbundet Bilda söker, i samarbete med Länsstyrelsen Kronoberg och Växjö kommun, familjekompisar. Nu väntar fyra familjer som är nya i Sverige/Växjö på att få lära känna en svensk familj.

Om du vill bli familjekompis anmäler du dig här.

Vad är Familjekompis?
Familjekompis ger nya svenska familjer möjligheten att lära känna och förstå varandra! Tillsammans lär ni känna en annan kultur är din egen.

Hur funkar det?
Du anmäler din familj på www. bilda.nu/familjekompis. Ni matchas därefter ihop utifrån era intressen och ålder på barnen. Studieförbundet Bilda bjuder sedan in till en gemensam träff där ni får chans att bekanta er med varandra. Sen bestämmer ni själva hur ni vill träffas. På grund av coronarestriktioner uppmanar vi er att helst träffas utomhus, till exempel i ute i naturen eller i en park / lekpark. Ta gärna med egen mat eller fika.

Kontakt: Magdalena Swahn, 0470-78 94 92 eller magdalena.swahn@bilda.nu

Kontakta oss på sociala medier:
www.bilda.nu/familjekompis

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.